Nu är de klart!

De här är mitt mitt mitt :-D

Jag är duktig än håller mig till kosten förutom en muffins igår! Dumt men nödvändigt! ;) igår kväll en snabbis på gymmet så pass att jag fick träningsvärk ;) i förmiddags var jag med kollegan och stod på crosstrainern i 30 minuter och nu om en stund cirkel träning här i Linde innan de bär hemmåt! :) sen ska jag sova tidigt för att i morgon hälsa på Tommy!!! mys :-) ska nog släpa med trassel på långrunda om vädret är okej och de inte är svin halt!


Morgonstund har guld i mund!

Eller inte! Lite extra jobbandes i valskog under helgen! Men jag bränner kallisar :-)


Hej ångest!

Jag avskyr när du tittar förbi, du och jag har inget med varann att göra längre!

Jag vill sova sked! Skit! :(
Men men om ett par Veckor blir de kryss då ska min fina upptagna man åka med så då får jag iallafall sova sked tihi!


Jag är bannemig bra!

Tis styrka ons simma idag fm kondition nyss styrka :)

Och en dikes körning första i mitt liv :-P


Torsdag!

Vågen 105,6 :)


Hus?!

Spännande :) tackade ja till ett hus igår, rätt galet men himla skönt! Lägger upp kort på torsdag då kontrakt ska skrivas! :) mys!


Så konstigt!

När man vaknar upp och inser att någon inte alls är den man trodde och mest av allt stör jag mig på att jag blir sårad av det!

Kenneth och jag hade kontakt idag jag hade frågat om vi skulle kolla på melodifestival och äta ikväll, men de gick inte för han är sååå dålig är sjukskriven och jätte sjuk! Äter 10 smärtstillande om dagen och har trots de jätte jätte ont har inte sovit en blund i natt jag fick gärna komma förbi på en kaffe vid två men han hade ingen mjölk hemma. En människa man har
Träffat i ett års tid som vet att jag inte dricker kaffe har precis glömt de eller vad? Då kan man undra varför i helvete han var så svår att bli av med för trots allt verkar de inte ens gått in små viktig info som sånnt men! Sen vet jag att han nu är på födelsedagsfest i stan! Hur kan man gå på de när man har såå ont inte har sovit en blund och är såå sur och otrevlig när man är trött och har ont?! Hur skulle han då kunnat umgåtts med mig på dagen och när sov han?! Varför inte bara vara rakryggad och säga nej jag vill inte umgås med dig, just ikväll ska jag på fest! Jag gör massa trevliga saker för de mår jag bra av! Jag är sjukskriven så jag kan vila upp mig så pass i veckorna att jag orkar leka casaanova på helgerna, ragga på tjejerna och försöka snärja ännu em tjej som bryr sig oroar sig och är dum nog att bli sårad.... Sen kan jag inte förstå hur man kan bowla när man är heltidssjukskriven för problem med nacken men de är väll ett annat bekymmer!

Bästa vännen med nacksmärtor kan då rakt inte göra sånnt! Men för att citera två kära vänner, han är en hypokondri idiot! Jag vet att de inte har annat än rätt endå kan jag inte förstå varför jag blir så sårad för de blir jag, jätte jätte sårad! Jag är på tok för känslig för att klara av folk som ljuger mig rakt upp o ansiktet när jag var liten fick iallefall jag lära mig att de är fult att ljuga! Speciellt i den sits jag sitter i just nu..... Bläk!

Sen förstår jag inte varför jag blir äcklad när mina ex hittar tjejer som är 10 år yngre huva har jag sånt inflytande på folk?! likväl som att de frågar hur de går för mig som nu när de ev är flytt så frågade både k och p om jag skulle bli sambo, men herregud känner man mig vet man väll att jag inte lastar mig in i kärlek och förhållanden! Dessutom har både p och j barn endå slulle de kunna tänka sig att umgås med mig igen förstår de inte skickar mms, sms osv osv vilket gör att min tro på varaktiga förhållanden utan otrohet inte finns.... De är otrogna nu, Kenneth kunde gå bakom min rygg när jag var jätte jätte sjuk, vad händer då med nästa kille nästa gång jag blir så sjuk?! Huva

Jaja i morgon är de bugg :-D hoppas min vackra skogshuggare är där :-P vi får väl se Cicci och jag ska iväg på äventyr till
kvälle oxå ;) spännande!

Sen inväntar vi måndag, tänk om de går i lås då bor Blondie Strimma och jag i ett hus på 100 kvadrat med två hundgårdar och stor tomt 1/6 <3


Helgen har gjort sitt!

Väger in mig nu på morgonen! Visserligen på mammas våg men på ert resultat på 107,9 men men nu jävlar är de hårdkörnong till 10 mars!!


Blir inte alltid som man tänkt sig

Och jag är påväg hem från Sälen en dag tidigare än planerat.... Men desto mer hinner jag träna i morgon :)


Jag är en slarver!!

I morse 106,7 de var ju bra iofs men nu då?! Cider i bilen på väg till Sälen :-P kasst men ibland får man och skoj ska jag ha!!

Började dock dagen med gymmet 1 timme ett toppen pass sen har jag lagat hagar helt i onödan, nya hästen hade rivit staketet och var hos oss... De har aldrig ens hälsat så skönt att de gick bra!! Hur som innan vi hunnit iväg så hade hon rivit de igen, jätte dåligt med el... Surt men nu har vi en kompis till hos oss och Adde älskart ;)

Nu Sälen framme om typ två timmar, En helg med skidåkning och rump klämm :-P


Måndag

107,4 inte sååå farligt med tanke på allt fusk :-P


Helgen har passerat

Och jag har varit fruktansvärt onyttig! Blir stallet nu sen måste de bli en promenad detta är katastrof!!!

Cicci och jag har precis buggat så skoj och i morse tog jag och Jennifer en 7 kmpromenad


Onyttig

Mer onyttig och mest onyttig! Började bra med LCHf bröd, men sen lite godis! Och nu thai mat men men de är ju helg och maten var jätte stark å de sätter väll igång förbränningen ;)


Tycker jag är bra!

Bakade lchf bröd nu på kvällen riktigt gott faktiskt :-)


Stjärnkocken nästa?!

Fruktansvärt gott :)


118 km!

Japp nästan 12 mil har jag gått med runkeepern på under januari! De måste väll räknas som skapligt?! :)


Fredag!

Så fruktansvärt skönt :-) hurt dag igår gym med Malin 75 min tömmköra i kuperad terräng med Adde och sara som sällskap, 1 km simmning och så en promenad med Cissi och hundarna :)

Idag ska hela kroppen käras igenom på gymmet :)

Vägd Naken nyss 106.9!!


Morgondagens lunch!

Tonfisk, sallad, gurka, feta, granatäpple och till de turk yoghurt :) blir nog bra :-)

Nu stax lax i ädelost sås och sallad med samma tillbehör som till lunchen i morgon! Mumma :)


Ons

Ett gympass avklarat med Cissi sprang även 2 km :)


RSS 2.0